СУПУТНИКОВЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ УКРАЇНИ
Понеділок, 06.05.2024, 19:50
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Партнери
бесплатное продвижение сайта

Мы вас научим делать ремонт квартиры своими руками без вмешательство специалистов.

Украина онлайн Украинский портАл
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Прибутковий форекс
Головна » 2015 » Квітень » 14 » Поповнення відеотеки ОЛЛ ТВ
11:35
Поповнення відеотеки ОЛЛ ТВ

Премьера на OLL.TV: Приключения необычных героевНа цьому тижні відеотека OLL.TV поповнилася фільмами, герої яких досить незвичайні - їх зовнішність, переконання або навіть близькі змушують їх опинятися в екстремальних ситуаціях. І, незважаючи ні на що, знаходити з них гідних вихід.

Справжньою катострофа обернувся парубочий для головного героя комедії Голі перці. Піддавшись слабкості, наречений поділився сумнівом зі своїм добрим другом. Який, у свою чергу, вирішив надати бідоласі послугу і виступив проти одруження прямо в час церемонії. Але що ще гірше - друзі не залишили невдалого нареченого навіть тоді, коли він кинувся повертати ображену наречену-втікачку. Ось так безневинна пиятика призвела до перегонів по мексиканським преріях в оголеному вигляді ...

Біографічна картина Лавлейс розповідає передісторію появи зірки кіно для дорослих Лінди Лавлейс (Аманда Сейфрід). На початку сімдесятих Лінда знялася у фільмі «Глибока глотка», який став легендою американського кінематографа на початку сімдесятих. Але що молодий і закоханою дівчині довелося залишити за кадром?

Через хворобу дружини вчитель літератури (Хью Лорі, «Доктор Хаус») змушений затриматися на одному з островів Папуа-Нової Гвінеї. Намагаючись знайти спільну мову з місцевими дітлахами, на своїх уроках він читає їм вголос улюблену книгу - «Великі надії» Чарльза Діккенса. Навколо бушує війна, і містер Піп, головний персонаж книги, становитися для на наляканих дітей справжнім другом.

Через родового прокляття у Пенелопи зовсім немає друзів. Зате є ... свинячий п'ятак замість носа. Пронирливий журналіст (Пітер Дінклейдж, Ігри Престолів) наймає загруз у карткових боргах юнака (Джеймс МакЕвой), щоб він прикинувся кандидатом на руку дівчини і потайки сфотографував її. Окрилена увагою молодої людини, Пенелопа не хоче більше ховатися і вирішує показати себе світові. Що з цього вийшло, дивіться на OLL.TV.

Категорія: OLL TV | Переглядів: 525 | Додав: so | Теги: Голі перці, ОЛЛ тВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наш партнер
Новини провайдерів
Транспондерні новини
Xtra TV
Віасат
Divan.TV
НТВ+ Україна
OLL TV
Новини сайту
Реклама
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Прибутковий форекс