СУПУТНИКОВЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ УКРАЇНИ
Понеділок, 06.05.2024, 18:09
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Партнери
бесплатное продвижение сайта

Мы вас научим делать ремонт квартиры своими руками без вмешательство специалистов.

Украина онлайн Украинский портАл
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Прибутковий форекс
Головна » 2015 » Квітень » 4 » «Київстар» спільно з Viasat готують до запуску нову програмну послугу телебачення і відео за запитом
20:12
«Київстар» спільно з Viasat готують до запуску нову програмну послугу телебачення і відео за запитом

«Київстар» спільно з Viasat готують до запуску нову програмну послугу телебачення і відео за запитом, яка стане доступною для підключення абонентам «Домашнього інтернету» від «Київстар».SEO sprint - Всё для максимальной раскрутки! Вже влітку 2015 року жителі Кривого Рогу і Житомира отримають доступ до широкого вибору ТБ-каналів, серед яких національні українські канали, канали провідних міжнародних виробників, а також канали власного виробництва Viasat. Серед них – кіноканали TV1000, TV1000 Premium, TV1000 Megahit, TV1000 Comedy, TV1000 Action та пізнавальні Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature. Користувачі послуги також отримають доступ до великої бібліотеки відео, в якій можна буде вибрати для перегляду останні новинки кіно, телешоу, музичних і пізнавальних програм.

«Для пілотного запуску послуги ми обрали два міста. Трохи пізніше, восени, ми зможемо надавати дану послугу вже по всій території України, а саме у всіх містах присутності «Домашнього інтернету» від «Київстар», – ділиться планами Олена Індукаєва, менеджер проекту в «Київстар».

«Viasat радий представити клієнтам «Київстар» телевізійний продукт світової якості, – каже Володимир Морін, керівник проекту у Viasat. – Користувачі інтернет-послуги із впровадженням нашого проекту отримають зручний доступ до більш ніж 100 каналів лінійного телебачення і великої бібліотеки відео. Новинки світового кіно, пізнавальні програми, дитячі та спортивні передачі будуть доступні в зручному форматі з докладним програмним гідом і сучасними функціями користувача. Ми віримо, що високі стандарти якості телевізійного продукту Viasat та інноваційний підхід до телевізійної послуги відкриють для клієнтів «Київстар» нові можливості для сімейного дозвілля та розваг».

Послуга «Домашній інтернет» надається за технологією FTTB. Вона передбачає синхронний канал передачі даних, високу швидкість і надійність зв'язку. На даний момент «Київстар» охопив послугою 130 міст України, в яких нею користуються більше 835 тис. абонентів. До волоконно-оптичних ліній зв'язку підключено понад 45 тис. багатоквартирних будинків, де проживають майже 4,5 млн українських сімей.

- See more at: http://www.viasat.ua/subscribers/381-viasat#sthash.C9dahASp.dpuf

Категорія: Віасат | Переглядів: 574 | Додав: so | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наш партнер
Новини провайдерів
Транспондерні новини
Xtra TV
Віасат
Divan.TV
НТВ+ Україна
OLL TV
Новини сайту
Реклама
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Прибутковий форекс